MASTERCLASS HR|MT

1 november 2019
14:00 - 16:30 uur
Mindful Werken & Ontwikkelen
Amsterdam, De Nieuwe Yoga School

MELD JE AAN

Masterclass HR | MT Mindful Werken & Ontwikkelen

#consciousbusiness #welzijn #waarde #winst #ikwijwereld

In deze Masterclass ga je leren en ervaren wat duurzaam Mindful Werken en Ontwikkelen jullie organisatie kan brengen. Via Neurowetenschappen en inspiratie uit Business Cases van andere organisaties, leg je de link naar de behoeften van jullie organisatie. Op welke manier kan Mindfulness bijdragen aan een florerende en gezonde bedrijfscultuur? We laten zien dat dit kan op geheel organische wijze zonder direct de hele HR strategie om te hoeven gooien.

Natuurlijk zullen we het hebben over Stress Reductie en Burnout preventie. De basis van Mindfulness bevindt zich echter in de waarde van Aandachtmanagement. Vandaaruit train je de vaardigheden hoe om te gaan met Stress, Emoties, Talenten en Creativiteit. Ook verbeter je je communicatie en relationele vaardigheden wat zinvol is in de interactie met Collega’s en teams.

Ik-Wij-Wereld
De voordelen van aandachtstrainingen zijn niet alleen voor het individu. Juist door leren en verbinden met elkaar en de missie van de organisatie raken medewerkers gemotiveerd om daadwerkelijk regelmatig de aandacht te trainen.

Begeleiding
Deze Masterclass wordt begeleid door 3 MO professionals.
Een MO partner met ervaring in de rol van HR of MT zoals Masja Bijman of Albert Hoogendijk
Een MO Mindfulness Werk & Ontwikkel Project Manager werkzaam in een organisatie zoals Josta Kolkman voor EY
Een van de MO oprichters Sabine van der Post of Olga van de Velde

NETWERKEN & INSPIRATIE

In deze Masterclass leer je ook andere professionals kennen met interesse in het implementeren van Mindful Werken & Ontwikkelen. Kom iets eerder en geniet samen van een heerlijke lunch bij Cafe Hartbiet. ( Laat het ons weten!)

WERKEN MET WAT ER IS

Mindful Actie: een week voor aanvang zullen we je een aantal voorbereidende vragen stellen zodat jij en wij  concreet kunnen worden en je het meest uit deze Masterclass zult halen.

Wat levert deze Masterclass op?

√  Bewustzijn van de voordelen van Mindful Organisatie
√  Bewustzijn van de nadelen van Mindless Organisatie
√  Nog meer inzicht in de prijs van Stress
√  Kennis over Conscious business & een CMO
√  Inzicht in de manieren van implementatie
√  Weten hoe MO kan ondersteunen
√  Tools om de grootste criticaster te doen glimlachen!
√  Bewustzijn in actie: 2 stappen die je altijd kan nemen

AANMELDEN

Deelnemers: Organisatie beslissers; LD/HRManagers/MT/C-Suite/CEO/Eigenaar/Partners
Prijs: Masterclass EU 200,-  ( Kom je met 2 personen en ontvang beide 25,- euro korting)

Maximaal 10 deelnemers per Masterclass 

Meld je aan via dit inschrijf formulier
Aanmelding definitief na betaling factuur.

De Masterclass en Info Ochtend kun je 4x per jaar volgen.
Locactie:
De Nieuwe Yoga School Amsterdam

Data: 20 september & 1 november 2019
14 februari en 12 juni 2020 Reserveer de data nu in je agenda.

Mindful Ambassadeurs Programma Info Ochtend 

Omdat duurzame ondersteuning en bedding van Mindfulness Training  belangrijk is, werken we met ambassadeurs binnen de organisaties. Dit zijn de enthousiaste mindfulness beoefenaars binnen de organisatie die zich graag inzetten om de collega’s te faciliteren bij hun beoefening. Ze zijn de interne​ influencers​ van mindfulness en meditatie binnen het bedrijf. Voor hen hebben we een jaarprogramma ontwikkeld waarin er geleerd wordt om mindfulness en meditatie duurzaam te integreren binnen het bedrijf.

De informatie ochtend voor dit programma vindt plaats op dezefde dag in de ochtend van 10.00 - 12.00 uur. Neem aan beide dagdelen deel en denk na over wie je mee neemt; welke bevlogen, mindful collega zou gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen door dit jaarprogramma volgen?

Peter Senge
Global MOvement | Inspiratie
Peter Senge is een inspirerende professor aan Massachusetts Institute of Technology, kortweg MIT, een van de meest prestigieuze technische universiteiten ter wereld. Peter is
professor en een van 's werelds meest gerespecteerde leiderschapsexperts wiens persoonlijke pad dagelijkse meditatie omvat. Bekijk hier de video op Vimeo;  The Heart of Transformation