'MO dat ben jij!'

Jaarprogramma & Partnerschap Mindful Organisatie Trainers

We nodigen alle Mindfulnestrainers die in organisaties (willen) werken uit om partner te worden van MO!

Maart 2019 zijn we gestart met ons eerste Partnerprogramma met 10 enthousiaste Partners en 2 founding Partners! We gaan ons een jaar lang focussen op Mindfulness in Organisaties en het samen bouwen aan MO. Najaar 2020 start ons volgende Partnerprogramma.

Ben jij een Mindfulnesstrainer met affiniteit voor organisaties die samen met ons wil bouwen aan Mindful Organisaties? Samen werken we aan een positief werkklimaat en door het trainen van zelfbewustzijn en aandachtsmanagement dragen wij bij aan het welzijn van people, planet & profit. Halverwege 2020  zijn er weer informatie ochtenden, houd onze agenda in de gaten of laat je op de mailinglijst zetten! Hello@mo-netwerk.com 

 

MO-NETWERK

MO is een stevig professioneel netwerk waarmee je bij de klant kunt binnenkomen en werk genereert. Je activeert je eigen netwerk onder professionele begeleiding. Samen creëren we landelijke zichtbaarheid.

VERBINDEN &VERSTERKEN

MO is de verbinding tussen Trainers en Organisaties die (willen) werken met Mindfulness als basis van leren en ontwikkelen. We zoeken samenwerking met de gerenomeerde Mindfulness partijen om elkaar te versterken.

DELEN

Wij , Olga van de Velde en Sabine van der Post, ( founders MO | Oktober 2018 ) delen graag onze kennis, ervaring,  trainingen en marketing tools met de partners van MO en ontwikkelen de database en MO als geheel verder samen met jou.

Dit is het MOment!

De wetenschapenschappelijke onderzoeken naar Mindfulness en Stress Reductie zijn positief: en men wil de toekomstige onderzoeken professionaliseren en uitbereiden. Het eerste Europese Mindfulness in Organsations Congres laat inspirerende succesvolle business cases zien van grote Nederlandse bedrijven.

De grote bewustzijnsslag ligt er om geslagen te worden! En wij Olga van der Velde en Sabine van der Post voelen ons uitgenodigd om daar samen met jullie een grote bijdrage aan te leveren. Wij geloven in Momentum; naast serieuze aandacht van de wetenschap, grote organisaties, politiek en zorgverzekeraars is er het toenemende individuele verlangen naar bewustwording en een welvarend leven MET oog voor elkaar en de aarde. "Out of the ratrace' van ik-gericht denken en doen naar IK + WIJ + WERELD. Dit signalerend maakt het momentum om samen een wezenlijke verandering in te gang gaan zetten. Mindfulness, aandachtraining, bewustwording als basisvoorwaarde voor de florerende succesvolle organisatie van nu en de toekomst.